GLUTEN' ALARM

Test rapid intoleranta la gluten (boala celiaca)

Daca suferiti de dureri de stomac sau balonare, diaree, senzatie constanta de oboseala, anemie, dermatita, schimbari frecvente de dispozitie, este posibil sa aveti o forma de intoleranta la gluten numita boala celiaca.

Boala celiaca este un tip de boala autoimuna in care consumul de alimente care contin gluten duce la deteriorarea mucoasei intestinului subtire. Glutenul este de fapt format din doua proteine, gliadina si glutenina, care se gasesc in grau si in alte cereale.

La persoanele care sufera de boala celiaca, sistemul imunitar recunoaste in mod gresit glutenul ca o toxina si incepe sa produca anticorpi care, la randul lor, ataca mucoasa intestinului subtire. Cunoscuta si sub denumirea de enteropatie cu gluten, aceasta boala este predispusa genetic.

Daca intampinati simptome similare cu cele tipice pentru boala celiaca, grabiti-va si faceti acasa testul de intoleranta la gluten GLUTEN’ALARM Test!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidentialitate

CAPTCHA image

Ne ajuta sa filtram continutul de tip spam.

  • Evaluare clinica
  • Sensibilitate: 97,00 %
  • Specificitate: 96,00 %
  • Precizie: 97,00 %
  • Continut

1 punga sigilata din aluminiu care contine:

  • 1 dispozitiv de testare
  • 1 pipeta de plastic
  • 1 sac de desicant

1 lanceta sterila pentru prelevarea de sange.
1 flacon picurator care contine 1 ml de diluant.
1 prospect.

  • Cum se foloseste?
  1. Cititi instructiunile.
  2. Spalati-va mainile cu apa fierbinte. Uscati-le cu grija pentru a le incalzi.
  3. Folositi lanceta pentru a lua o picatura de sange. Umpleti pipeta pana la linia neagra.
  4. Puneti proba de sange in godeul (S) de pe caseta.
  5. Adaugati exact 4 picaturi de diluant in godeu.
  6. Cititi rezultatul dupa 10 minute.

Studii clinice, certificate si instructiuni pentru utilizare

  • STUDIU COMPARATIV AL COMBO ALT+AST-CHECK-1
  • CERTIFICAT CE
  • IFU